Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
Your address will show here +12 34 56 78

Vertalen Engels - Nederlands

We kijken met z’n allen massaal Engelstalige series, films en tv-programma’s. Engelstalige televisie domineert het dagelijkse aanbod, maar ook via sociale media krijgen we er iedere dag mee te maken. Vanzelfsprekend komt enige kennis van het Engels dan ook zeker van pas. Maar perfecte tweetalig? Dat is nog een andere zaak. Voor volledig correcte vertalingen naar het Nederlands, zonder foutieve anglicismen, rekent u best op een professioneel vertaler-tolk.

Contacteer ons

   

  Vertalen Engels naar Nederlands 

  Ook Angelsaksische literatuur groeit aan populariteit in onze contreien. Daarnaast is het in wetenschapskringen en de zakenwereld ook nog eens vaak de voertaal. Wetenschappelijke artikels, offertes en zo meer vind je vaak enkel in het Engels. Een vertaler kan in dergelijke situaties uitkomst bieden.  

  Officiële documenten en papieren

  Wanneer u zaken doet met anderen, komt het regelmatig voor dat allerlei officiële documenten en papieren niet in het Nederlands, maar in het Engels worden gedrukt. Er wordt immers vanuit gegaan dat iedereen wel voldoende Engels begrijpt. Toch kan het voorkomen dat er bepaald jargon wordt gebruikt waarvan u de betekenis niet goed kent. En de betekenis van zo’n woord kan nu net belangrijk zijn om het document te begrijpen. Ook kan het zo zijn dat bepaalde documenten moeten worden doorgestuurd in het Nederlands. Een correcte vertaling is dan natuurlijk een must.

  Correcte vertalingen “in no time”!

  Onze vertalers hebben een enorme woordenschat en kennen de Engelse taal als hun broekzak. Zij hebben dan ook jarenlange ervaring met het vertalen van teksten van Engels naar Nederlands. Onze vertalers kunnen ieder document, tekst of enig ander papiertje voor u op correcte wijze vertalen. Een grote kennis van de Engelse taal hoeft u niet meer te bezitten. Onze vertalers weten immers met iedere Engelse tekst raad. Bent u na het lezen hiervan benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? U kunt nu vrijblijvend een offerte aanvragen. 

  Vertalen Engels-Nederlands

  Laat ook uw Engelse teksten omzetten naar vlekkeloos Nederlands!

  Gratis offerte

  Vraag een gratis offerte aan en ontvang binnen het uur een antwoord.